Je kunt je niet meer inschrijven voor dit webinar

In 1 uur vertel ik je over hoe je jouw kat plezier kunt laten hebben in het tandenpoetsen!


Na dit webinar weet jij onder andere:

✔️ Waarom je de tanden van jouw kat zou moeten poetsen

✔️ Welke tandenborstel en tandpasta ik aanraad

✔️ Hoe je jouw kat motiveert om mee te werken

✔️ Hoe een stressvrije tandenpoetsroutine eruit zietDit webinar is vooral interessant voor kattenliefhebbers (zoals katteneigenaren, kattengedragstherapeuten, dierenartsen, etc) die het welzijn van katten willen verbeteren en bereid zijn om hier tijd in te investeren. 


Éen ding kan ik je alvast verklappen: het tandenpoetsen van een kat is iets wat jij ook kan. 

Sterker nog, het is helemaal niet zo moeilijk als je denkt. 

Je hebt waarschijnlijk alleen de juiste tools nodig. In dit webinar deel ik dan ook een paar van mijn geheimen voor een succesvol begin met het tandenpoetsen van jouw kat.

Dit zei Renate (@jip_en_moos_britslanghaar) naar aanleiding van één van mijn video's op Instagram:
Jip heeft wat last van gebitsproblemen en door middel van jou filmpjes ben ik begonnen met poetsen! Met een baby tandenborstel. Bouw het langzaam op, maar meneer laat alles toe. Zijn broertje Moos heeft geen tand problemen maar dit wil ik graag voorkomen. Daar vergt alleen wat meer geduld bij. Dank voor je tips!
Over De Kattentrainer

Ik ben Judith te Boome en mijn passie is het trainen en verrijken van katten.

​​​​​​​Twee jaar geleden begon ik met het delen van trainingstips voor katten op social media (@dekattentrainer). Ik kon veel mensen bereiken (inmiddels >12.500 volgers over alle platformen) en stap voor stap het taboe doorbreken dat katten ontrainbaar zijn. De vraag om echte hulp kwam dan ook vaak, vandaar dat ik 1 augustus 2023 begon met mijn bedrijf om nog meer kattenliefhebbers te helpen met het verbeteren van het welzijn van hun kat.

Het trainen van een kat is namelijk veel meer dan hem 'een trucje leren'. Je kunt het inzetten om jouw kat meer te laten bewegen, zorghandelingen stressvrij te maken of angsten te overwinnen. Elke kat heeft baat bij training.

Dit werd mijzelf maar al te duidelijk toen mijn kat Ivy de diagnose astma kreeg. Ik kreeg van de dierenarts de optie tussen twee behandelingen, waarvan het gebruik van de inhalator de voorkeur had, maar in haar ervaring katten dit vaak niet accepteerden. Hiervoor moet je namelijk tweemaal daags de kat een masker op de snuit plaatsen. De stress die daarbij komt kijken, verergert daarbij vaak de astma alleen maar.

Ik dacht alleen maar: 'Challenge accepted!' Ivy kende al wat basistraining. Ze kon al op cue zitten, op een mat plaatsnemen en de neustarget. Dit maakte dat het aanleren van de astma-inhalator snel van start kon gaan. Binnen 8 weken kon Ivy zelf haar snuit in het masker van de inhalator stoppen om zo tweemaal daags zonder stress of dwang haar astmamedicatie te inhaleren.

Dus wanneer ik zeg dat trainen het welzijn van katten verbeterd, is dat ook echt wat ik bedoel. Of het nou reismandtraining is om jouw kat met minder stress naar de dierenarts te kunnen nemen, of het nagels knippen en borstelen in samenwerking te doen, in plaats van onder dwang. Het komt jullie band en het welzijn van de kat alleen maar ten goede.

Wil jij ook beginnen met het tandenpoetsen van jouw kat?
Schrijf je nu in voor het gratis live webinar (het kost je slechts 1 uur van je tijd) en krijg praktische tips over hoe je kunt beginnen met tandenpoetsen van jouw kat.

P.S. Je bevindt je nu op een pagina van een webinar systeem, WebinarGeek.

Mocht je benieuwd zijn naar meer informatie over mij, ga dan naar mijn website www.dekattentrainer.nl of volg me op Insta via 
www.instagram.com/dekattentrainer.

Op Instagram heb ik zo'n 2000 volgers en deel ik vrijwel dagelijks allerlei tips over het trainen en verrijken van katten.